Spelmaskiner

Home / Spelmaskiner

Spelmaskiner

Spelmaskiner

Spelmaskiner på nätet har samma princip som de gamla klassiska enarmade banditerna. Det är snurrande hjul som kan skapa vinnande kombinationer. De spelmaskiner som spelas online har dock många fler spännande funktioner. Spelutvecklarna lägger mycket stor vikt på grafik, ljud och bonusfunktioner vid tillverkningen. Det finns ett enormt stort utbud av olika spel som riktar sig mot olika intressegrupper. Det kan vara teman som rockmusik, seriefigurer, äggkläckning och vikingar. Eftersom det är otroligt svårt att välja och hitta rätt i djungeln av alla spel ska vi hjälpa dig genom att tipsa om några som just nu är mycket populära och omtalade i spelvärlden.

Spelmaskiner med spänning och vinster

Vill du ha ett spel som är både spännande att spela och som har en fantastisk grafik? Gonzos Quest är en av de spelmaskiner som just nu är omtalad på grund av det annorlunda upplägget av spelplanen som gör att det känns fräscht och överraskande, även för erfarna spelare. Du följer med på Gonzos äventyr i jakten på den legendariska staden El Dorado. Istället för hjul är det stenblock med symboler som faller ner på spelplanen. När du får en vinnande kombination exploderar stenarna och ger plats åt nya. Spelets gratisrundor utlöses genom att få tre gyllene stenblock i rad. Ett spännande spel med goda vinstchanser!

Spelmaskiner kan ge magiska vinster

Många spelmaskiner har teman som utspelar sig i andra länder, tider och kulturer. I Arabian Nights kastas du rakt in i mystiska Orienten. Spelet med den sammetsmjuka stjärnbeströdda natthimlen bjuder på både gratissnurr och wild som kan skapa många trevliga vinstkombinationer till dig. Symbolerna är beduintält, fez, och Aladdins lampa som är spelets scatter och kan ge dig 15 gratissnurr där vinsterna tredubblas. Dessutom finns den mustaschprydde araben. Ett tips på vägen är att hålla sig väl med honom. Om du lyckas med konststycket att få fem av honom har du fått spelets progressiva jackpot. Rekordet för jackpotten ligger på 40 miljoner kronor.

Glittrande och lyxiga spelmaskiner

Av alla spelmaskiner som gnistrar och blänker av ädelstenar är Starburst en av de mest populära. Trots att detta är ett enkelt slotspel som passar utmärkt till nybörjare återvänder erfarna spelare hit gång på gång. Här finns inga specialsymboler förutom den regnbågsfärgade stjärnan, som är spelets wild. Den tar formen av den bäst betalande symbolen och dessutom låses den fast medan de övriga hjulen snurrar. Det kan upprepas igen om du lyckas få fram ännu en stjärna. Det speciella med denna spelmaskin är att du kan räkna vinstkombinationerna från båda hållen vilket är ganska unikt. Dessutom verkar Starburst dela ut vinster mer frekvent än andra spel.

Föredrar du spelmaskiner där allt andas lyx och flärd? Tycker du om spänningen som det innebär när en spelmaskin har en stor jackpot? Av de spelmaskiner som ståtar med stora jackpottar ligger Mega Fortune på rekordet med en vinst på 154 miljoner kronor! Dessutom har spelet hela tre jackpottar! Alla symboler i spelet vittnar om ett liv i lyx med champagne, tunga ringar i guld och lyxyachter. Det finns både scatter som ger gratissnurr och wild som ersätter andra symboler för att ge dig en vinnande kombination. Det mest intressanta i Mega Fortune är dock bonussymbolerna som kan ge dig tillträde till bonusspelet. Här hittar du tre hjul. De två första kan ge dig både pengavinster och tillträde till nästa hjul. Om du lyckas komma till det tredje hjulet har du chans till den mega-stora jackpoten som alla trånar efter.

Svårt att välja?

För att hitta dina favoriter bland spelmaskiner kan du provspela först. De flesta spelsidor erbjuder gratisspel där man kan prova på hur det fungerar och känna efter om du tycker det är kul att spela. Om du föredrar spelmaskiner som har en progressiv jackpot är det bra att alltid ha koll på hur mycket den ligger på. Ett tips är att spela mer frekvent på spel som ger mindre men fler vinster för att bygga upp din spelkassa. När spelet med jackpotten har nått en summa på några miljoner går du över till det spelet och maxar insatsen. Även om det är vinsterna som lockar ska du alltid spela för att det är kul och underhållande!